Er was eens …

Er was eens een blog die plots een website werd 😉

Jullie merken het. Er is heel wat veranderd aan deze blog. Deze vertrouwde blog is een heuse website geworden. Er is namelijk heel goed nieuws: op 1 juli 2020 kan ik opnieuw als zelfstandige psychotherapeutische counselor aan de slag in mijn eigen praktijk aan huis. En ik ben daar ontzettend blij mee !!! 😀

Verder zal ik mijn schrijfsels hier gewoon verder blijven delen maar nu als een geïntegreerd onderdeel van deze nieuwe website.

Lieve groetjes en tot binnenkort met meer schrijfsels,

Katy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: