DroomBabbel nr. 2 – Over zwoele dromen

Normaal zou ik op dinsdag een stukje DroomBabbel posten, maar onderstaande blogpost legt uit waarom dat niet gebeurde … toeval wil dat ik vannacht wel een heel gepaste droom had waar ik vandaag wel iets over kan schrijven:
Ik had vannacht een heel passionele, intieme, erotische droom … ik bespaar jullie de details 😏 die ik zelf trouwens al niet meer zo goed weet.
Jullie hebben vast ook al wel een keertje zo’n droom gehad waar je dan misschien wel een beetje ondersteboven van wakker wordt (of net niet). Ga dan niet teveel op google zoeken wat het allemaal kan betekenen want dan kom je er waarschijnlijk heel erg bedrogen uit.
Bij een droom is het belangrijk om heel erg dicht bij je eigen diep beleefte gevoel en werkelijkheid van het moment te blijven. In mijn geval, zoals jullie in vorige post kunnen lezen, geraakte ik deze week mezelf een beetje kwijt in alle “moetens” die onverwacht op me afkwamen.
Ik werd vanmorgen ook met zo’n vreemd gevoel wakker, van wat kan die droom me nu willen duidelijk maken. Ik ging ook even googelen 🤓 en werd er niet wijzer van. Ik dacht wat een onzin allemaal. Hier kan ik mezelf helemaal niet in terugvinden. Tot wanneer ik de vorige post schreef en het me ging dagen: net zoals de woorden van eergisteren kreeg ik via mijn droombeelden vannacht de reminder om vooral dicht bij mijn eigen diepe, meest intieme passies te blijven en mezelf niet te verliezen in de buitenwereld.
Met andere woorden: je dromen herinneren je er altijd aan wie je ten diepste bent, zij het dan op symbolische wijze. Leer daarom je meest eigen taal kennen, de taal van je dromen – de taal van wie je ten diepste bent. 🙏❤
Tot volgende week voor een nieuwe DroomBabbel 😊🙏

© Katy Pylyser – 8 oktober 2021

Foto: Rehina Sultanova on Unsplash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: