Arche-typisch Katy – Wat hou ik van wat ik doe !!! 🙏❤😏

Heb net een mooi leertherapeutisch traject mogen afronden met een studente. Er moest alleen nog een verslag geschreven worden. Ik stond er op dat de studente zelf het verslag zou schrijven nadat we samen een diepgaand gesprek hadden gehad over wat het leertherapeutisch traject voor haar aan het licht heeft gebracht en wat ze over zichzelf heeft mogen ontdekken.
We hebben samen een stukje weg afgelegd, voor mijn studente was het de weg naar zichzelf … Ik voel me bevoorrecht en dankbaar dat ik dat kleine stukje met haar mee mocht wandelen … 😊❤🙏

© Katy Pylyser – 29-12-2021

Eigen foto: Beukbergen – Huis Ter Heide (Nederland)

Beukbergen – Huis Ter Heide

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: