DroomBabbel n° 7 – Wat geen moeite kost is de moeite niet waard.

“Het is vast niks. Deze droom gaat vast over de actualiteit … met alles wat er in het nieuws komt de laatste tijd !!”, wimpelt mijn cliënte haar droom zo al een beetje af. Toch stuurt ze mij haar droom door. En gelukkig maar. Want de droom zegt altijd in de eerste plaats iets over de dromer zelf. Een droom is altijd een soort van boodschap voor de dromer zelf. Je moet er wel wat moeite voor doen en diep naar jezelf kijken als je je droom wil begrijpen. Je kan aan de hand van Actieve Imaginatie in gesprek gaan met de beelden in je droom en dan komt er altijd iets belangrijks naar boven, iets wat belangrijk is voor de dromer zelf. De antwoorden liggen niet in de buitenwereld, maar in de binnenwereld.

“Wat geen moeite kost is de moeite niet waard.” is een slogan die ik vele jaren terug ergens gelezen heb. Ik weet niet meer precies waar (ik denk bij een slager) en is mij altijd bijgebleven 😃😏🙏❤️

© Katy Pylyser 16-03-2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: