DroomCafé

Foto door Pixabay op Pexels.com

Welkom bij het DroomCafé !

Word jij ’s morgens ook al eens wakker met het gevoel van “Wat was dat nu weer voor een vreemde droom”? Ben je nieuwsgierig naar wat je dromen je nu eigenlijk wel zouden kunnen vertellen? En of je daar eigenlijk iets mee kan doen? Dan is het DroomCafé zeker iets voor jou !

Wat hebben dromen ons te vertellen? Daar gaan we het over hebben in ons DroomCafé. In ons DroomCafé komen we samen om onze dromen aan elkaar te vertellen en ze samen van naderbij te bekijken. Daartoe is het belangrijk dat we nota nemen van onze dromen zodra we wakker worden opdat we ze vooral niet vergeten. Ik ga jullie tips meegeven om je beter op je dromen voor te bereiden en om ze ook beter te kunnen onthouden. We gaan verschillende technieken toepassen op onze dromen en onze beleving ervan zodat we kunnen ontdekken dat onze dromen altijd een uiting zijn van onze onbewuste innerlijke dimensies en belevingen. Dat is de kracht en schoonheid van droomwerk: het vertrekken van een droom waarbij we geen idee hebben van waar het over gaat en helemaal in het duister tasten, in de nacht uitvaren in de troebele wateren van het onbewuste om tenslotte eilandjes van eigenheid in de oceaan van ons zijn te ontdekken.

Het DroomCafé biedt twee formules aan:

  • Maandelijkse online Droomgroep(en) voor wie actief aan de slag wil met dromen. In een vast groepje van 2 à 4 personen maximum gaan we samen aan onze dromen werken. Wat kunnen onze dromen voor ons betekenen en wat willen ze ons duidelijk maken? Dat gaan we samen ontdekken !

We spreken met de groep een vaste dag per maand af. De bijeenkomsten duren 2 à 2,5 uur. Opstarten kan zodra er 2-3 mensen zich hebben aangemeld.
De Droomgroep kan ook georganiseerd worden voor bijvoorbeeld een vaste intervisiegroep.

De eerst volgende online Droomgroep gaat van start op maandag 21 juni 2021. Er zijn nog plaatsen vrij. De bijeenkomsten gaan door op: maandagavonden 21 juni, 26 juli, 23 augustus, 4 oktober, 25 oktober, 22 november, 27 december, 24 januari, 21 februari en 21 maart, telkens van 19u tot 21u-21u30.
Tarief: 10 bijeenkomsten van 2 à 2,5 uur = 200 € per persoon.
Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier als je interesse hebt.

  • Online Droomworkshop (2 à 2,5 uur)
    In deze workshop geef ik een inleiding over dromen en de beeldenwereld van dromen en een stappenplan om de eerste inzichten te verkrijgen in je eigen dromen.
    Minimum 4 en maximum 6 deelnemers
    Tarief: 35 € per persoon

Later, zodra Corona het weer toelaat, kunnen bijeenkomsten en workshops ook bij mij thuis doorgaan (tot een 5-tal deelnemers) of op verplaatsing (in België en Nederland – dan worden wel verplaatsingskosten aangerekend).