DroomCafé

Foto door Pixabay op Pexels.com

Welkom bij ons DroomCafé !

Word jij ’s morgen ook al eens wakker met het gevoel van “Wat was dat nu weer voor een vreemde droom”? Ben je nieuwsgierig naar wat je dromen je nu eigenlijk wel zouden kunnen vertellen? En of je daar eigenlijk iets mee kan doen? Dan is het DroomCafé zeker iets voor jou !

Wat hebben dromen ons te vertellen? Daar gaan we het over hebben in ons DroomCafé. In ons DroomCafé komen we één keer per maand samen om onze dromen aan elkaar te vertellen en ze samen van naderbij te bekijken. Daartoe is het belangrijk dat we nota nemen van onze dromen zodra we wakker worden opdat we ze vooral niet vergeten. Ik ga jullie tips meegeven om je beter op je dromen voor te bereiden en om ze ook beter te kunnen onthouden. We gaan verschillende technieken toepassen op onze dromen en onze beleving ervan zodat we geleidelijk aan kunnen ontdekken wat dromen voor ons kunnen betekenen.

De bijeenkomsten kunnen bij mij thuis doorgaan (van zodra het weer kan 😉 ) (tot een 5-tal deelnemers) of op verplaatsing (in België en Nederland) vanaf een groepje van een 5-tal personen. Ik denk ook na over de mogelijkheid om bijeenkomsten online (via Zoom) te laten doorgaan.

Er wordt aan dit project gewerkt. Zodra er meer info is wordt dit hier en op mijn facebookpagina weergegeven.