Getuigenissen

Foto door Pixabay op Pexels.com

Katy is een wegwijzer voor iedereen die even verdwaald is.” ~ M.

Voor de voeding voor de ziel, voor woorden als parels, voor de verbinding tussen het goddelijke en het aardse, voor de parel die jij bent tijdens mijn reis en proces … van zo’n grote waarde !!” ~ S.

Ik heb erg genoten van de workshop van Katy. Een ochtend is natuurlijk veel te kort om het m.i. belangrijke onderwerp ‘de mens en zijn angsten’ eer aan te doen. Dat is jammer. Over dit onderwerp zou een heel weekend gevuld kunnen worden.
Toch hebben we een heel mooie waardevolle discussie gehad over angsten, mooi geleid door Katy en door haar aangevuld met theorie. Fijn vond ik het hoe zij dit organisch liet verlopen en aanvoelde en meeging met waar in de groep behoefte aan was en zich niet krampachtig aan een programma vasthield.
De teken- en schrijfoefeningen vond ik prettig. Katy is een fijne docent, sturend waar het moet, luisterend, empatisch en bovenal heel prettig om naar te luisteren. Er was rust en ruimte voor iedereen. Na de workshop voelde ik mij verkwikt en ontspannen, en niet moe en toe aan pauze zoals ook wel het geval kan zijn na een workshop.
Mocht er een dag of weekend onder haar leiding komen: ik schrijf mij in
🙂.
~ B.

Katy heeft me heel erg geholpen om weer te vertrouwen en te geloven in mijzelf.
Ik heb een beter inzicht kunnen krijgen in waar problemen vandaan komen, hoe hiermee om te gaan en vooral hoe dingen los te laten.
Katy is super lief en kalm en ik heb de sessies als zeer prettig ervaren. Enorme dank hiervoor!
~ L.

Een aanrader voor iedereen die zichzelf een cadeau wil geven  💝  Je dromen leren duiden en daardoor jezelf beter leren kennen onder de bezielde leiding van een bijzonder mens 🙏🏻” ~ R.

“Katy is een geboren counselor. Ze is een woordenkunstenaar. Ze zegt precies dat wat op dat moment nodig is, weloverwogen, heel diep, zielsverwarmend. ~ N.

“Jij doet wat je doet op zo’n natuurlijke manier. Jij bent zo jezelf. Jij speelt nooit een rol. Jij doet het zo écht en zo eerlijk en respectvol. En dat maakt dat het zo veilig voelt om met jou te werken. Dat maakt dat ik me helemaal veilig open durf te stellen en alles met jou durf te delen. Voor jou is het niet jouw “baan”, maar jouw diepste zijn. Het zit in al je vezels.” ~ P.

“Onlangs de Droomworkshop gedaan onder jouw begeleiding, Katy, met mooie inzichten als resultaat! ~ M.

Wat ben jij een warme vrouw! En een talent in het overbrengen van jouw boodschap. Ik heb enorm genoten van je droomworkshop! ~ L.

%d bloggers liken dit: