Workshops

Workshops gaan door in kleine groepen (5 tot 15 deelnemers in functie van de grootte van de ruimte) en zijn bedoeld om diepere lagen en processen in onszelf te ervaren. In de workshops worden verschillende therapeutische technieken en oefeningen gebracht om bewustwording en innerlijke ervaring te vergemakkelijken.

Workshops kunnen gegeven worden in het kader van een intervisiegroep, een studiegroep of bijeenkomst in het kader van een gemeenschappelijke interesse in levensbeschouwelijke thematieken vanuit transpersoonlijk, archetypisch of spiritueel perspectief.

Workshops kunnen voor een halve dag of een hele dag uitgewerkt worden. Ik pas de activiteiten aan in functie van de duur van de bijeenkomst.

De workshops kunnen, net zoals de themadagen, ook aangepast worden aan een specifieke doelgroep. Zo zal een workshop voor een vereniging of groep mensen die niet meteen ervaring heeft met  transpersoonlijke, archetypische of spirituele benadering van levensthema’s toch ook raken, boeien en inspireren door de verschillende activiteiten waarin de deelnemers zich ongetwijfeld deels zullen kunnen herkennen. Het gaat tenslotte om het leven en ons beleven ervan. De workshops zijn bedoeld om deze ervaringen te verdiepen, te verduidelijken en er meer inzicht in te verkrijgen.

Workshops kunnen op vraag ook individueel doorgaan al is de dynamiek dan wel anders.

Hieronder vind je een korte voorstellingen van mogelijke workshops. Andere workshop-ideeën kunnen op vraag en na overleg uitgewerkt worden. Neem gerust contact op als je interesse hebt.

De taal van de ziel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

De kracht van het beeld

De kracht van het schrijven

Er was eens …

Therapeutisch tekenen

Autobiografisch schrijven

Innerlijk bewustzijn-opstellingen

Werken met Visualisatie

Werken met Dromen …

Er wordt aan deze pagina gewerkt.

%d bloggers liken dit: